loading

Domeni d.o.o. - Podaci o tvrtki

Domeni d.o.o. iz Matulja sa sjedištem u Matulji, Frana Supila 11, MBS: 040071256, osnovana je 05.07.1993. godine. Osnivač tvrtke je Ćiković Dragan. Tvrtka je dokapitalizirana u dva navrata 1995. i 1997. godine, pri čemu se kao suosnivač pojavljuje Biserka Ćiković.

Odgovorne osobe tvrtke su: Dragan Ćiković, Biserka Ćiković, Dorian Ćiković.

U periodu od trideset godina, iz obrta za pružanje usluga građevinskom mehanizacijom, izrasli smo u tvrtku sa konstantnim rastom prometa i povećanjem obima posla. Danas zapošljavamo 25 ljudi, od toga 3 VSS, 2 VŠS, 17 SSS, 3 NSS, na građevinskim radovima niskogradnje za polaganje svih vrsta instalacija, te posjedujemo svu potrebnu operativu za izvođenje predmetnih radova.

Certifikat ISO 9001:2000 i razrađene interne akte u cilju što uspješnijeg upravljanja kvalitetom imamo od 2006.godine. Sustav kvalitete uveden je u cijelu tvrtku i pokriva sve procese obuhvaćene poslovanjem tvrtke, kako bi demonstrirali svoju sposobnost konzistentnog pružanja usluge koja je u skladu sa zahtjevima i očekivanjima klijenata, te primjenjivim odredbenim zahtjevima (norme, zakoni i sl.), te povećali zadovoljstvo klijenata kroz djelotvornu primjenu sustava, uključujući kontinuirano unapređenje, te prevenciju nesukladnosti.

Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva nam je 2008.godine dodijelilo Suglasnost za izvođenje radova u graditeljstvu (licenca).

Naša je ideja obavljanje građevinskih i elektromontažnih radova koji optimalnim odnosom cijene i kvalitete zadovoljavaju potrebe kupaca te osiguravaju egzistenciju i zadovoljstvo naših zaposlenika.

Taj cilj ostvarujemo odnosom prema kupcu – pružanje vrhunske usluge našim kupcima uz potpuno prilagođavanje njihovim željama i pronalaženje specifičnih rješenja.

Fleksibilnošću u realizaciji posla osiguravamo zadovoljstvo i egzistenciju naših radnika, a istovremeno se ostvaruje zadovoljstvo kod kupaca koji žele s nama ponovno raditi.

VRSTA POSLOVA:

 1. Građevinski radovi
  - niskogradnja
  - radovi na podzemnih elektroinstalacijama
  - radovi na nadzemnim elektroinstalacijama
 2. Elektromontažerski radovi
  - polaganje energetskih kabela
  - polaganje svih vrsta TK i optičkih kabela
  - radovi na održavanju zračne mreže
  - radovi na polaganju klasičnih optičkih kabela upuhivanjem
  - radovi na polaganju optičkih mikrokabela upuhivanjem
 3. TK infrastruktura
 4. Interventni radovi
  - radovi na interventnom održavanju VN i NN mreže
 5. Javna rasvjeta
  - građevinski i elektromontažni radovi na održavanju i proširenju javne rasvjete
 6. Specijalni radovi
  - polaganje podmorskih elektroenergetskih i telekomunikacijskih kabela
  - specijalni radovi u tunelima
 • Kontakti
Domeni d.o.o. -

Domeni d.o.o.

 • Adresa: Frana Supila 11, 51211 Matulji
 • Tel: 051 276 111
 • Fax: 051 276 088
 • E-mail: domeni@domeni.hr

Pošaljite upit

Prijavite se na naš Newsletter

Prijavite se na Newsletter i redovito primajte sve važne obavijesti na Vašu e-mail adresu.

© Domeni d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.