Usluge

USLUGE

VRSTA POSLOVA

U svom poslovanju, specijaliziramo se za različite segmente građevinskih i elektromontažnih radova. Naša ekspertiza obuhvaća niskogradnju, radove na podzemnim i nadzemnim elektroinstalacijama te elektromontažerske usluge, uključujući polaganje energetskih kabela, svih vrsta TK i optičkih kabela, te održavanje zračne mreže.

Posebno smo usmjereni na TK infrastrukturu, izvođenje intervencijskih radova na održavanju visokonaponske (VN) i niskonaponske (NN) mreže te radove na javnoj rasvjeti. Naša stručnost seže i do specijalnih radova poput polaganja podmorskih elektroenergetskih i telekomunikacijskih kabela te izvođenja specijaliziranih radova u tunelima.

Kroz sve ove područja pružamo visokokvalitetne usluge, ističući se u izvođenju raznolikih projekata u građevinskom i elektromontažnom sektoru.

Obavljamo širok spektar građevinskih radova, uključujući niskogradnju te radove na podzemnim i nadzemnim elektroinstalacijama.

Izvodimo elektromontažerske radove, uključujući polaganje energetskih i optičkih kabela, održavanje zračne mreže te polaganje optičkih kabela klasičnim i mikrokabelima upuhivanjem.

Razvijamo i održavamo TK infrastrukturu, pružajući usluge polaganja, održavanja i nadogradnje telekomunikacijskih sustava s visokom pouzdanošću.

Izvršavamo interventne radove s fokusom na održavanje visokonaponske (VN) i niskonaponske (NN) mreže kako bismo osigurali brze i efikasne intervencije.

Specijalizirani smo za građevinske i elektromontažne radove na održavanju i proširenju javne rasvjete, pridonoseći kvaliteti i sigurnosti javnih prostora.

Obavljamo specijalne radove, uključujući polaganje podmorskih elektroenergetskih i telekomunikacijskih kabela te izvođenje specijalnih radova u tunelima.